Política de privacitat i Avís Legal

1. IDENTIFICAR DADES: en compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació es reflecteixen les dades següents: el titular del domini és D. Sans, amb domicili en Calle Estatut, nombre de C.I.F. : 3473033 g. correu electrònic de contacte: dsans@cavaivi.cat.

2 USUARIS: l'accés i/o ús d'aquest portal www.cavaivi.cat atribueix la condició d'usuari, que accepta, des d'aquest accés o ús, les condicions generals d'ús que figuren aquí. Aquestes condicions s'aplicaran independentment de les condicions generals i condicions que en el seu cas s'ha de complir-se.

3 ÚS DE EL PORTAL: www.cavaivi.cat proporciona accés a una multitud d'informació, serveis, programes o dades (en endavant "contingut") pertanyent a cavaivi.cat o els seus llicenciants, que l'usuari pot accedir en línia. L'usuari assumeix la responsabilitat per l'ús del portal. Aquesta responsabilitat s'estén al registre que seria necessari per accedir a determinats serveis o continguts. Durant el registre, l'usuari serà responsable de facilitar informació veritable i legal. Com a resultat d'aquest registre, pot proporcionar usuaris una contrasenya que serà encarregada, es compromet a fer un ús diligent i confidencial de les mateixes. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple xat serveis, fòrums de discussió o grups de discussió) que cavaivi.cat ofereix a través del seu portal i amb, però no limitatiu, a no utilitzar-los per a (i), participació en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i ordre públic; (ii) difondre continguts o propaganda de un racista, xenòfob, de terrorisme o natura contra els drets humans; (iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics de cavaivi.cat, els seus proveïdors o terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus o qualsevol altres sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys; (iv) intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges. Cavaivi.cat es reserva el dret a eliminar qualsevol comentari i les contribucions que violin respecte a la dignitat de la persona, que és discriminatori, racista, xenòfob, pornogràfic, que violen la joventut o infància, ordre o seguretat públiques o que, segons la seva opinió, no eren adequats per a la publicació. En qualsevol cas, cavaivi.cat no serà responsable de les opinions expressades pels usuaris a través de fòrums, xats o altres eines de participació.

4. PROTECCIÓ DE DADES: Cavaivi.cat compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15 / 1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter Personal, el Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre pel que s'aprova el Reglament de desenvolupament de la mateixa llei orgànica i altres normatives existents en cada moment, i espelmes per assegurar un correcte ús i tractament de les dades personals de l'usuari. Per això, juntament amb tots els tipus de personal de les dades recollides en els serveis que l'usuari pot sol·licitar a cavaivi.cat, ha d'informar l'usuari de l'existència i l'acceptació de les condicions particulars de la tramitació de dades en cada cas, informant-lo de la responsabilitat de l'arxiu creat, l'adreça de la persona responsable, la possibilitat d'exercir els drets d'accés rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i comunicació de dades a tercers si escau. També,Cavaivi.cat aconsella donar compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, serveis de la societat de la informació i comerç electrònic i demanar el seu consentiment al tractament de l'adreça de correu electrònic per a finalitats comercials en cada moment.

5. PROPIETAT INTEL • LECTUAL i INDUSTRIAL: nom de la mateixa empresa creador del lloc web per si mateix o com a cessionària, és titular de tots ells drets de propietat intel·lectual e industrial del seu lloc web, així com d'ells elements continguts en les mateixes (títol, incloent però no limitat, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials utilitzats) (, programes d'ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, etc.), propietat de cavaivi.cato bé seva autorització. Tots els drets reservats. En virtut de les disposicions dels articles 8 i 32.1, paràgraf 2, de la Llei de propietat intel·lectual, es prohibeix expressament la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense el permís de cavaivi.cat. L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i Industrial de www.cavaivi.cat. Podeu veure els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament per a ús personal i privat. L'USUARI no serà eliminar, alterar, eludir o manipular qualsevol protecció dispositiu o sistema de seguretat que va instal·lar a les pàgines de cavaivi.cat.

6 EXCLUSIÓ DE GARANTIES i RESPONSABILITAT: cavaivi.cat. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol tipus causats per,: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius contingut, tot i haver pres totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

7. MODIFICACIONS: nom del creador del lloc web empresa es reserva el dret de fer sense avís previ les modificacions que estimi oportuns en el seu portal, pot canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que és proporcionar per ella mateixa com la forma en que aquests apareixen presentats o situat al seu portal.

8. ENLLAÇOS: en cas que en el nom del domini es conté enllaços o hiperenllaços realitza altres llocs d'Internet, nom del creador empresa del lloc web no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. Qualsevol empresa creativa del nom de lloc web assumirà cap responsabilitat pel contingut d'algun enllaç pertanyent a un web exterior, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en qualsevol d'aquests hipervincles o altres llocs d'Internet. De la mateixa manera, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'Associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

9. DRET d'EXCLUSIÓ: Cavaivi.cat és el llibre el dret de denegar o retirar l'accés al portal i/o els serveis oferts sense necessitat de previ avís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals d'ús.

10. GENERAL: la empresa creativa del lloc web nom de perseguir l'incompliment d'aquests termes i condicions, així com qualsevol ús indegut del seu portal, exercitant totes les accions civils i penals que pogués correspondre'ls per la llei.

11 MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS i DURADA: empresa creadora del nom de lloc web podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí, sent degudament publicades com aquí apareixen. Seva exposició es realitzarà la validesa d'aquestes condicions i seran vigents fins que són modificats per altres degudament publicats.

12. MENORS: està totalment prohibida la venda de productes en aquesta pàgina per a qualsevol persona menor de 18 anys.